Uw therapeut

Ik ben Ina Haverhals

Sinds 2017 afgestudeerd voor Shiatsu therapeut aan de academie QING BAI te Breda. Dit aangevuld met de Westerse Medische Basiskennis en Psycho Sociale Basiskennis. Vakinhoudelijk heb ik me verder gespecialiseerd in o.a. Vrouwelijke Infertiliteit, CHI NEI TSANG I (orgaanmassage), Shiatsu & Pijnbestrijding, Central Channel Release en uitgebreid met Taoïstische stoelmassage.

Shiatsu heeft mij als mens en therapeut absoluut in balans gebracht. Ik ben/word door de opleiding en de aanvullende specialisaties, steeds bewuster van mijn body & mind en leer vooral veel beter naar de signalen te luisteren.

Ik heb in 2022 voor de aanvulling Massage bij Kanker gekozen om juist in die situatie waarbij mijn cliënt meer dan anders behoefte heeft aan ontspannende massage, iets voor hem of haar te kunnen betekenen, ook al is dit een bescheiden rol in het gehele proces.

Het is mijn droom om deze kennis als therapeut en masseur in te zetten, zowel in de behandeling, massage als ook in de voorlichting, om mijn klanten ook het gevoel van ‘in balans zijn’ te laten ervaren.

Wacht niet langer

Graag een behandeling? Maak een afspraak